Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Divide each layer of puff pastry into 4 pieces. Make square cuts along the edge of each piece.
Разделите каждый пласт слоеного теста на 4 кусочка. По краю каждого кусочка сделайте надрезы в виде квадратиков.
Grease this square with cottage cheese on top. Add berries or fruits to taste. Sprinkle a little sugar on top and brush the edges with egg.
Сверху этот квадратик смажьте творогом. Добавьте ягодки или фрукты по вкусу. Немного сверху посыпьте сахаром, края смажьте яйцом.
Bake the puff pastries for 20 minutes in the oven at 170°C.
Выпекайте слойки в течение 20 минут в духовке при температуре 170 °С.
Serve the puff pastries immediately after baking, piping hot.
Подавайте слоенки сразу после выпечки, с пылу с жару.