Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Add sugar and yeast to the milk, stir and leave for 5-10 minutes for the yeast to start working. Then add vegetable oil, salt, flour and knead the dough.
В молоко добавьте сахар и дрожжи, размешайте и оставьте минут на 5-10 для начала работы дрожжей. Затем добавьте растительное масло, соль, муку и замешайте тесто.
Knead the dough for 5 minutes until it becomes smooth and elastic. Place in a bag or leave in a bowl and cover with film. Leave for an hour, the dough should rise.
Вымешивайте тесто 5 минут, чтобы оно стало гладким и эластичным. Уберите в мешок или оставьте в миске и накройте пленкой. Оставьте на час, тесто должно подойти.
After this, divide the dough into 40 gram pieces, roll the pieces into balls onto a sheet and leave for 10 minutes to rise. After this, brush the buns with beaten egg and place in a preheated oven for 15 minutes at 180°C.
После этого разделите тесто на кусочки по 40 граммом, скатайте заготовки в виде шариков на лист и оставьте на 10 минут для подъема. После этого смажьте булочки взбитым яйцом и отправьте в разогретую духовку на 15 минут при температуре 180 °С.
Serve the buns with both soup and tea.
Подавайте булочки как к супу, так и к чаю.