Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the onion into cubes, grate the carrots. Fry vegetables in vegetable oil over medium heat.
Лук нарежьте кубиками, морковь натрите на терке. Обжарьте овощи на растительном масле на среднем огне.
Cut the zucchini into cubes. Add them to the carrots and onions, add salt, mix and cover with a lid. Simmer over low heat for 20-30 minutes.
Кабачки нарежьте кубиками. Добавьте их к моркови с луком добавляем, посолите, перемешайте и прикройте крышкой. Тушите на медленном огне 20-30 минут.
Also cut the sausage into cubes and squeeze the juice out of the garlic. Add them to the caviar and stir.
Колбасу также нарежьте кубиками, из чеснока выдавите сок. Добавьте их к икре и перемешайте.
Serve caviar with toasted toast.
Подавайте икру с поджаренными тостами.