Preheat the oven.
Разогрейте духовку.
Wash the apples and cut them into flat slices, place them on the bottom of the mold and season with cinnamon.
Яблоки помойте и нарежьте плоскими дольками, выложите их на дно формы и приправьте корицей.
Beat the eggs with sugar until very fluffy, then add flour, baking powder and vanillin. Pour the dough over the apples.
Яйца с сахаром взбейте до очень пышной пены, потом добавьте муку, разрыхлитель и ванилин. Залейте тестом яблоки.
Place in the oven for about 40 minutes and bake the pie until done.
Отправьте в духовку примерно на 40 минут и выпекайте пирог до готовности.
Sprinkle the top of the pie with cinnamon or powdered sugar. Serve with vanilla ice cream.
Посыпьте пирог сверху корицей или сахарной пудрой. Подавайте с ванильным мороженым.