Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the potatoes into round slices 4-5 mm thick. Mix with your favorite spices and vegetable oil, add salt and place in a mold or on a baking sheet in 2 layers.
Картошку нарежьте круглыми пластинами толщиной 4-5 мм. Смешайте с любимыми специями и растительным маслом, подсолите и выложите в форму или на противень в 2 слоя.
Cut the pork into 1-1.5 cm thick. Season with salt and pepper and place on the potatoes.
Свинину нарежьте толщиной 1-1,5 см. Посолите, поперчите и выложите на картофель.
Next add sliced mushrooms and tomatoes.
Следом положите нарезанные пластинками грибы и помидоры.
Prepare a “hat” of chopped onion, grated cheese and mayonnaise. You can add a little water to make the mixture softer.
Приготовьте «шапку» из нарезанного лука, тертого сыра и майонеза. Можно добавить немного воды, чтоб смесь была мягче.
Place the dish in the oven at 180 °C without a “hat” for 20 minutes, then spread the mixture of onion, cheese and mayonnaise on top and put it in the oven for another 20 minutes. After turning it off, if the potatoes are damp, just keep the dish in the turned off oven.
Поставьте блюдо в духовку при 180 °С без «шапки» на 20 минут, потом сверху распределите смесь из лука, сыра и майонеза и уберите еще на 20 минут в духовку. После выключения, если картошка сыровата, просто подержите блюдо в выключенной духовке.
Serve the meat with any side dish and vegetables.
Подавайте мясо с любым гарниром и овощами.