Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the baguette into thin slices.
Нарежьте багет нетолстыми ломтиками.
Fry them in a frying pan on 2 sides until golden brown.
Обжарьте их на сковороде с 2 сторон до золотистого цвета.
Rub the slices on 1 side with a clove of garlic.
Натрите ломтики с 1 стороны зубчиком чеснока.
Brush each slice with sour cream on the garlic side.
Смажьте каждый ломтик сметаной с чесночной стороны.
Boil the eggs hard.
Отварите яйца вкрутую.
Grate the eggs on a fine grater, sprinkle each sandwich with grated eggs.
Яйца натрите на мелкой тёрке, посыпьте каждый бутерброд тертым яичком.
Can be served hot or cold, on a holiday table or for every day.
Подавать можно в горячем и холодном виде, на праздничный стол или на каждый день.