Prepare the ingredients: Wash and dry the vegetables. Drain excess liquid from olives.
Подготовьте ингредиенты: Овощи помойте и обсушите. С маслин слейте лишнюю жидкость.
Cut the cucumbers and onions into cubes, grate the radish on a coarse grater.
Нарежьте огурцы и репчатый лук кубиками, редьку натрите на крупной терке.
Chop the Chinese cabbage and press it a little with your hands. Cut feta cheese into small cubes.
Пекинскую капусту нашинкуйте и немного примните её руками. Сыр фета нарежьте маленькими кубиками.
Place the vegetables in a salad bowl, season with unrefined vegetable oil (you can use any other), add sesame seeds, black pepper to taste and salt. Mix everything thoroughly. Place olives and cheese on top of vegetables. The salad is ready, ready to serve
Овощи сложите в салатник, заправьте нерафинированным растительным маслом (можно использовать любое другое), добавьте кунжут, черный перец по вкусу и соль. Все тщательно перемешайте. Выложите поверх овощей маслины и сыр. Салат готов, можно подавать
You can serve the salad as an addition to the main course, on a holiday table, or on its own. It is perfectly refreshing and gives a feeling of lightness. At the same time, it is quite filling and I often replace dinner with it.
Подать салат можно в качестве дополнения к основному блюду, на праздничный стол или самостоятельно. Он отлично освежает и дарит чувство легкости. При этом он достаточно сытный и я часто заменяю им ужин.