Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Boil the egg hard (cooking time ~15 minutes after boiling), cool, then grate.
Сварите яйцо вкрутую (время варки ~15 минут после закипания), остудите, затем натрите на тёрке.
Fry the bread on both sides in a dry frying pan without vegetable oil until a golden brown crust forms.
Хлеб обжарьте с двух сторон на сухой сковороде без растительного масла до образования золотисто-коричневой корочки.
Squeeze the garlic through a press, or grate it on a fine garlic grater, mix with mayonnaise.
Чеснок выдавите через пресс, либо натрите на мелкой тёрке для чеснока, смешайте с майонезом.
Spread garlic mayonnaise on toasted bread.
На обжаренный хлеб намажьте майонез с чесноком.
Place grated egg on top.
Сверху выложите натертое яйцо.
For beauty, the egg is placed on top, but if this is not so important for you, then you can immediately mix it with mayonnaise and garlic and spread it on the bread.
Для красоты яйцо кладется сверху, но если это для вас не так важно, то можно его сразу смешать с майонезом и чесноком и намазать на хлебушек.