Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Boil the chicken for 20-30 minutes.
Отварите курицу в течение 20-30 минут.
Grate the carrots on a coarse grater and steam them for 10 minutes in a frying pan with vegetable oil. To prevent the carrots from burning, you can add a spoonful of chicken broth.
Натрите морковь на крупной терке и пропарьте ее в течение 10 минут на сковороде с растительным маслом. Чтобы морковь не подгорала, можно добавить ложку куриного бульона.
Cut the cucumbers into strips.
Огурцы нарежьте соломкой.
Disassemble the cooled chicken into fibers or cut into small cubes.
Остывшую курицу разберите на волокна или нарежьте мелким кубиком.
Gather all the ingredients and season the salad with mayonnaise.
Соберите все ингредиенты и заправьте салат майонезом.
Serve in a salad bowl, garnished with herbs.
Подавайте в салатнице, украсив зеленью.