Preheat the oven to 180℃. Prepare all ingredients.
Разогрейте духовку до 180 ℃. Подготовьте все ингредиенты.
Beat eggs and sugar with a mixer for 5 minutes. The mass should triple.
Яйца с сахаром взбивайте миксером в течение 5 минут. Масса должна увеличиться втрое.
Add lemonade and soda to the egg mixture and mix thoroughly with a spatula. Add flour and mix again.
Добавьте в яичную массу лимонад и соду и тщательно перемешайте лопаткой. Всыпьте муку и снова перемешайте.
Line a baking pan with parchment paper and pour the dough into it. Place the pan in a preheated oven for 30-35 minutes. Leave the cake in the oven for 20 minutes and do not open the oven door during this time.
Застелите форму для выпекания пергаментной бумагой и налейте в нее тесто. Поставьте форму в разогретую духовку на 30-35 минут. Оставьте бисквит на 20 минут в духовке и не открывайте дверцу духового шкафа в течение этого времени.
Remove the biscuit from the mold and remove the paper. Slice only after it has cooled completely.
Достаньте бисквит из формы и снимите бумагу. Нарезайте только после полного остывания.
Serve the biscuit as an independent dish with tea or milk. A lemonade sponge cake can be decorated with fruits, berries, and chocolate.
Подавайте бисквит как самостоятельное блюдо к чаю или молоку. Бисквит на лимонаде можно украсить фруктами, ягодами, шоколадом.