Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Mix all ingredients. Knead the dough and put it in a warm place for an hour. Then punch down the dough and let it rest for another half hour.
Все ингредиенты смешайте. Замесите тесто и уберите на час в теплое место. Затем обомните тесто и дайте ему постоять еще полчаса.
Form a loaf from the finished dough: stretch it into a layer with your hands, roll it into a roll, then wrap the edges of the roll towards the middle.
Из готового теста сформируйте батон: растяните руками в пласт, сверните в рулет, затем края рулета заверните к середине.
Place the loaf on a silicone mat sprinkled with flour. Make cuts with a sharp knife. Leave to proof for 15 minutes, then sprinkle with cold water and place in an oven preheated to 200°C for 40 minutes until browned.
Переложите батон на силиконовый коврик, присыпанный мукой. Сделайте надрезы острым ножом. Оставьте на расстойку на 15 минут, затем сбрызните холодной водой и отправьте в разогретую до 200 °С духовку минут на 40 до зарумянивания.
Cool the finished loaf before serving.
Готовый батон остудите перед подачей.