Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Dissolve a tablespoon of sugar, a packet of yeast and a tablespoon of flour in a glass of warm milk. Cover with a towel and put in a warm place for 20-30 minutes.
В стакане теплого молока растворите столовую ложку сахара, пакетик дрожжей и столовую ложку муки. Накройте полотенцем и уберите в теплое место на 20-30 минут.
Then add melted butter, eggs, salt, sugar and flour to the dough. Knead the dough and place in a warm place for 1.5 hours.
Затем к опаре добавьте растопленное сливочное масло, яйца, соль, сахар и муку. Замесите тесто и отправьте в теплое место на 1,5 часа.
Roll out the finished dough into a layer, sprinkle with a mixture of sugar and cinnamon, roll into a roll and cut into pucks approximately 2.5 cm wide.
Готовое тесто раскатайте в пласт, посыпьте смесью сахара и корицы, сверните в рулет и разрежьте на шайбочки примерно 2,5 см шириной.
Place them on a baking sheet and let stand for another 20 minutes. Bake in the oven at 180°C for about 20-25 minutes until browned.
Выложите их на противень и дайте постоять еще минут 20. Выпекайте в духовке при температуре 180 °С примерно 20-25 минут до зарумянивания.
Meanwhile, prepare the filling: whip the cream with powdered sugar, add the cream cheese and knead.
Тем временем приготовьте заливку: взбейте сливки с сахарной пудрой, добавьте творожный сыр и вымесите.
Pour the finished buns with the creamy curd mixture and place in the oven for another couple of minutes.
Готовые булочки полейте сливочно-творожной смесью и отправьте в духовку еще на пару минут.
Serve as a tea treat.
Подавайте в качестве угощения к чаю.