Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Brush the tortilla with sauce until it is slightly soaked but not soggy. Cut it into even strips (about 15 cm long and about 2 cm wide).
Смажьте лепешку соусом, чтобы она немного пропиталась, но не стала «мокрой». Нарежьте ее на ровные полоски (в длину около 15 см, а в ширину около 2 см).
Place red fish along the entire length of the strip, leaving only 1 cm without fish at the tip.
По всей длине полоски разложите красную рыбу, лишь на кончике оставьте 1 см без рыбки.
Start twisting the strips, and at the end, grease the edge free from fish with a little sauce and press firmly to your roll.
Начните закручивать полоски, а в конце свободный от рыбы край немного смажьте соусом и крепко прижмите к вашему роллу.
Serve on a lettuce leaf on a beautiful platter. Garnish with red caviar.
Подавайте на салатном листе, на красивом блюде. Украсьте красной икрой.