Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Finely chop the onion and garlic. Pour oil into a heated frying pan and fry the vegetables until a slight crust appears. Add the minced meat and fry over medium heat for 13-15 minutes, breaking up any lumps with a spatula.
Лук и чеснок мелко нарежьте. На разогретую сковородку налейте масло и обжарьте овощи до появления незначительной корочки. Выложите фарш и жарьте на среднем огне 13-15 минут, разминая комочки лопаткой.
Add tomato paste to the minced meat with vegetables, stir and fry for 5 minutes.
К фаршу с овощами добавьте томатную пасту, перемешайте и жарьте 5 минут.
Pour 0.4 liters of hot water into the frying pan, add salt and pepper to taste, and simmer with the lid closed for 5 minutes.
В сковородку влейте 0,4 литра горячей воды, посолите и поперчите по вкусу, тушите с закрытой крышкой 5 минут.
While preparing the main sauce, cook the pasta according to the instructions on the package, remembering to add salt to taste. When the pasta is ready, drain the water and add it to the minced meat in the pan, fry everything together for 7-10 minutes, stirring a little.
Во время приготовления основного соуса сварите макароны согласно инструкции на упаковке, не забыв посолить по вкусу. По готовности макарон слейте воду и добавьте их в сковороду к фаршу, обжаривайте все вместе 7-10 минут, немного перемешивая.
Before serving, sprinkle the dish with grated cheese and fresh herbs.
Перед подачей посыпьте блюдо тертым сыром и свежей зеленью.