Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the onion into half rings. Pour vegetable oil into a cauldron, heat it, add onion and fry it golden brown.
Лук нарежьте полукольцами. В казан налейте растительное масло, нагрейте его, добавьте лук и обжаривайте его золотистого оттенка.
Cut the meat into pieces, add to the cauldron, cook for 20 minutes.
Мясо нарежьте на кусочки, добавьте в казан, готовьте 20 минут.
Cut the carrots into strips, add to the cauldron, add salt and season. Stir, cook for another 5 minutes.
Морковь нарежьте соломкой, добавьте в казан, посолите и приправьте. Перемешайте, готовьте еще 5 минут.
Pour a liter of boiled water into the cauldron and cook for another 15 minutes.
В казан налейте литр кипяченой воды, готовьте еще 15 минут.
Rinse the rice and add it to the cauldron. Add water to cover the rice by 1 cm. Cook for 15 minutes.
Промойте рис и добавьте его в казан. Влейте воды, чтобы покрыть рис на 1 см. Готовьте 15 минут.
Add garlic to the cauldron with rice. Cook the pilaf until fully cooked, turn off the stove and let the dish stand for 5-7 minutes.
В казан с рисом добавьте чеснок. Варите плов до полной готовности, выключите плиту и дайте блюду постоять 5-7 минут.
Serve the pilaf hot in a beautiful bowl.
Подавайте плов горячим в красивой посуде.