Prepare the necessary ingredients. Boil the beets until tender for 40-50 minutes after boiling over medium heat. Check readiness with a knife; the beets should be soft. Cool it completely and peel it. Boil the eggs hard.
Подготовьте необходимые ингредиенты. Отварите свеклу до готовности в течение 40-50 минут после закипания на среднем огне. Готовность проверьте ножом, свекла должна быть мягкая. Полностью остудите ее и очистите от кожуры. Яйца сварите вкрутую.
Cut beets, cucumbers, eggs into cubes, chop onions. Place the ingredients in a salad bowl.
Нарежьте кубиками свеклу, огурец, яйцо, измельчите репчатый лук. Выложите ингредиенты в салатник.
Add green peas, mayonnaise, salt and pepper to taste, mix thoroughly.
Добавьте зеленый горошек, майонез, соль и перец по вкусу, тщательно перемешайте.
Let the salad sit for 20-40 minutes.
Дайте салату постоять 20-40 минут.