Prepare the ingredients: hard-boil the eggs, wash and dry the vegetables.
Подготовьте ингредиенты: яйца сварите вкрутую, овощи помойте и обсушите.
Chop the Chinese cabbage. Place the cabbage in a salad bowl and lightly crush it with your hands. Don't overdo it; the cabbage should remain fluffy.
Пекинскую капусту нарежьте. Отправьте капусту в салатник и слегка примните ее руками. Не переусердствуйте, капуста должна оставаться пышной.
Cut the cucumber and egg into cubes and add to the cabbage. Send finely chopped dill and green peas there, after draining the liquid from them.
Огурец и яйцо нарежьте кубиками и добавьте к капусте. Туда же отправьте мелко нарезанный укроп и зеленый горошек, предварительно слив с него жидкость.
Mash the tuna with a fork right in the jar; I don’t remove the juice for juiciness. Combine fish and vegetables.
Тунец разомните вилкой прямо в банке, сок я не убираю для сочности. Соедините рыбу и овощи.
Fry the sesame seeds in a dry frying pan without oil for 1-2 minutes. It should change color and become golden. This way the sesame will reveal its flavor and become incredibly aromatic. Add it to vegetables. Season everything with black pepper; I don’t recommend adding salt to the salad.
Кунжут обжарьте на сухой сковородке без масла в течение 1-2 минут. Он должен поменять цвет и стать золотистым. Так кунжут раскроет свой вкус и станет невероятно ароматным. Добавьте его к овощам. Приправьте все черным перцем, салат солить я не советую.
Season the salad with prepared tartar sauce.
Заправьте салат готовым соусом тартар.
Swap your salad dressing for olive oil.
Замените заправку салата на оливковое масло.