Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Rinse the liver, place in a frying pan, add water and put on fire.
Печень промойте, положите в сковородку, добавьте воды и поставьте на огонь.
During this time, peel and chop the vegetables. Add them to the liver, add salt and simmer over low heat for 20 minutes. 5 minutes before readiness, add sour cream.
В это время очистите и нарежьте овощи. Добавьте их к печени, посолите и тушите на медленном огне 20 минут. За 5 минут до готовности добавьте сметану.
Cool the liver with vegetables. Mix the mixture in a blender until smooth or pass through a meat grinder.
Остудите печень с овощами. Перемешайте смесь в блендере до однородной массы или пропустите через мясорубку.
Spread the pate onto the bread and garnish with a sprig of parsley before serving.
Паштет нанесите на хлеб, перед подачей украсьте веточкой петрушки.