Thaw the puff pastry.
Разморозьте слоеное тесто.
Grate the cheese, garlic, add herbs, salt and pepper. Break the egg into a bowl, beat slightly to combine the yolk and white, add half to the filling. Mix the finished filling well.
Натрите на терке сыр, чеснок, добавьте зелень, соль и перец. Яйцо разбейте в миску, чуть взбейте, чтобы объединить желток и белок, добавьте половину в начинку. Хорошо перемешайте готовую начинку.
Roll out the dough to approximately 3mm thickness. Spread the filling evenly and seal the envelope. Brush the khachapuri with the remaining egg.
Тесто раскатайте примерно до толщины 3 мм. Равномерно выложите начинку, скрепите конверт. Остатками яйца смажьте хачапури.
Place the khachapuri in an oven preheated to 180°C for 25 minutes.
Отправьте хачапури в предварительно разогретую до 180 °С духовку на 25 минут.
Serve ready-made lazy khachapuri with vegetables, green salad, meat or as a separate dish.
Готовые ленивые хачапури подавайте с овощами, зеленым салатом, мясом или как самостоятельное блюдо.