Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Boil the potatoes, cool, mash them, adding butter and eggs. Mix thoroughly.
Отварите картофель, остудите, сделайте пюре, добавив сливочное масло и яйца. Тщательно перемешайте.
Pass the beef through a meat grinder and fry with onions in vegetable oil.
Говядину пропустите через мясорубку, обжарьте вместе с луком на растительном масле.
Place the finished puree on parchment and distribute in a rectangular shape. Place the meat in the center and add butter. Taking the edges of the parchment, roll it into a log.
Готовое пюре выложите на пергамент и распределите в прямоугольной форме. В центре выложите мясо, добавьте сливочное масло. Взяв за края пергамента, сверните в рулет.
Place the roll on a baking sheet. Spread sour cream on top. Bake at 200°C for 15 minutes.
Переложите рулет на противень. Сверху смажьте сметаной. Выпекайте при 200 °С в течение 15 минут.
Serve the roll with sour cream.
Подавайте рулет со сметаной.