Prepare all the necessary ingredients.
Приготовьте все необходимые ингредиенты.
Wash the liver, add salt, add 200 ml of water and simmer in a frying pan.
Печень помыть, посолить, добавить 200 мл воды и поставить тушиться на сковороде.
Peel and chop the carrots and onions and add to the liver.
Очистить и порезать морковь и лук, добавить к печени.
After 20 minutes, add sour cream.
Через 20 минут добавить сметану.
After 5 minutes, remove the pan from the stove and cool the liver.
Через 5 минут снять сковородку с плиты и остудить печень.
In a blender, beat the pate into a homogeneous mass. You can put the turkey and vegetables through a meat grinder.
В блендере взбить паштет в однородную массу. Можно пропустить индейку и овощи через мясорубку.
Before serving, spread the pate on a piece of bread. If desired, you can garnish with a sprig of parsley.
Перед подачей намазать паштет на кусочек хлеба. По желанию, можно украсить веточкой петрушки.