Prepare all the necessary ingredients. Rinse the chicken necks.
Приготовьте все необходимые ингредиенты. Промойте куриные шеи.
Prepare the marinade: mix soy sauce, apple cider vinegar, vegetable oil. Just a little bit of everything. Add paprika, crushed garlic clove, pepper.
Приготовить маринад: смешать соевый соус, яблочный уксус, растительное масло. Всего по чуть-чуть. Добавить паприку, раздавленный зубчик чеснока, перец.
Marinate the necks and leave for at least 2 hours, or preferably overnight, in the refrigerator.
Замариновать шеи и оставить минимум на 2 часа, а лучше на ночь в холодильнике.
Fry the diced onion. Transfer to another bowl.
Пожарить нарезанный кубиком репчатый лук. Переложить в другую посуду.
Fry the necks together with the marinade until the liquid evaporates, then add the previously fried onions and a little mayonnaise. Simmer covered for a few minutes. After this you can serve.
Шеи вместе с маринадом жарить до испарения жидкости, потом добавить ранее обжаренный лук, немного майонеза. Потушить под крышкой несколько минут. После этого можно подавать.