Prepare all the necessary ingredients.
Приготовьте все необходимые ингредиенты.
Place the chicken breast in a preheated frying pan and fry on both sides until cooked through.
Положить куриную грудку на предварительно разогретую сковороду и жарить с двух сторон до готовности.
While the chicken is roasting, chop the salad.
Пока жарится курица, нарезаем салат.
Slice the tomato.
Нарезать помидор.
Mix salad dressing from mayonnaise, sour cream and garlic.
Смешать соус для салата из майонеза, сметаны и чеснока.
Cut the bread into cubes and fry in a frying pan for 5-7 minutes until crusty.
Нарезать хлеб на кубики и обжарить на сковороде 5-7 мин до корочки.
Cut the finished chicken into manageable pieces.
Готовую курицу нарезать на удобные кусочки.
Place the salad on the dish, then the chicken, tomato and pour the sauce over everything.
Выложить на блюдо салат, затем курицу, помидор и полить все соусом.
Grate cheese on top of the salad and place croutons.
Сверху на салат натереть сыр и выложить сухарики.
If desired, you can decorate with quail eggs.
При желании можно украсить перепелиными яйцами.