Prepare all ingredients. Boil the spaghetti, preheat the oven to 180 degrees, place the feta in the middle of the baking dish.
Подготовьте все ингредиенты. Отвариваем спагетти, разогреваем духовку до 180 градусов, форму для запекания положить фету посередине.
Blanch the tomatoes. To do this, boil water, cut the tomatoes with a godson and pour boiling water over them. The skin will come off easily.
Пробланшируйте томаты. Для этого вскипятите воду, томаты надрежьте крестником и залейте кипятком. Шкурка отойдёт легко.
Slice the tomatoes and place them with the feta, pour over the oil and add spices. Place in the oven for 15 minutes.
Нарежьте помидоры и выложите их к фете, полейте маслом и добавьте специи. Поставьте в духовку на 15 минут.
Remove the feta from the oven, add some spaghetti water, mash the cheese and tomatoes.
Достаньте фету из духовки добавьте туда немного воды из-под спагетти, разомните сыр и томаты.
Serving: Place spaghetti, tomato and feta sauce on top and shrimp on top. Garnish with fresh herbs.
Сервировка: положите спагетти, на них соус из томатов и феты и сверху креветки. Украсьте свежей зеленью.