Prepare all ingredients. Take out the frying pan.
Подготовьте все ингредиенты. Достаньте сковороду.
Make some pancake batter. Beat eggs with sugar and salt, add vegetable oil, mix well. Add 2 cups of milk, stir and add flour. Mix thoroughly so that there are no lumps left. Gradually add the remaining milk, stirring constantly. The dough should be homogeneous with the consistency of liquid sour cream.
Заведите тесто для блинчиков. Взбейте яйца с сахаром и солью, добавьте растительное масло, хорошо перемешайте. Добавьте 2 стакана молока, перемешайте и добавьте муку. Тщательно перемешайте, чтобы не осталось комочков. Постепенно добавьте оставшееся молоко, постоянно помешивая полученную массу. Тесто должно получиться однородным с консистенцией жидкой сметаны.
Bake pancakes.
Испеките блины.
Prepare the filling: fry finely chopped onion in butter until golden brown. Add the minced meat, mix it thoroughly with the onion mixture, add salt to taste, and fry until done.
Приготовьте начинку: мелко нарезанный лук обжарьте на сливочном масле до золотистого цвета. Добавьте фарш, тщательно перемешайте его с луковой массой, посолите по вкусу, обжарьте до готовности.
Add the filling to the pancakes and roll tightly, tucking the edges.
В блинчики добавьте начинку и плотно скрутите, подвернув края.
Fry the resulting pancakes in butter if desired.
Полученные блины по желанию обжарьте на сливочном масле.
Serve with sour cream.
Подавайте со сметаной.