Lay out the ingredients on the table.
Разложите ингредиенты на столе.
Cut the onion into small cubes. Pickle the onion: mix with 1 tsp. salt, 2 tsp. sugar, 1 tbsp. l. vinegar and pour boiling water. Cover and leave until cool, then drain through a colander.
Нарежьте лук мелкими кубикам. Замаринуйте лук: смешайте с 1 ч. л. соли, 2 ч. л. сахара, 1 ст. л. уксуса и залейте кипятком. Накройте крышкой и оставьте до остывания, затем слейте через дуршлаг.
Cut the chicken into cubes, grate the eggs on a coarse grater, grate the sausage cheese on a fine grater.
Курицу нарежьте кубиками, яйца натрите на крупной тёрке, колбасный сыр натрите на мелкой тёрке.
Place the chicken in the first layer, then the onion, brush with mayonnaise. Add eggs, brush with mayonnaise. Place the last layer of sausage cheese and spread mayonnaise on top.
Первым слоем выложите курицу, затем лук, смажьте майонезом. Добавьте яйца, смажьте майонезом. Последним слоем выложите колбасный сыр и сверху смажьте майонезом.
Before serving, garnish with herbs.
Перед подачей украсьте зеленью.