Boil carrots, potatoes, chicken breast and eggs. Prepare a deep bowl or container in which you will prepare the salad.
Отварите морковь, картошку, куриную грудку и яйца. Подготовьте глубокую миску или контейнер, в котором будете готовить салат.
Place mushrooms in a salad pan or container, stem side up. Chop the greens and place on top of the mushrooms.
В форму для салатов или контейнер выложите грибы ножкой вверх. Нарежьте зелень и выложите поверх грибов.
Grate the potatoes on a coarse grater and brush with mayonnaise. Place in a container.
Натрите картошку на крупной терке, смажьте майонезом. Выложите в контейнер.
Cut the pickled cucumbers into small cubes and place on the potatoes.
Маринованные огурцы нарежьте мелким кубиком и выложите на картофель.
The next layer is carrots grated on a coarse grater. Lubricate with mayonnaise.
Следующий слой — натертая на крупной тёрке морковь. Смажьте майонезом.
Place the next layer of diced chicken breast. Place grated cheese on top and brush with mayonnaise. Compact it.
Следующим слоем выложите куриную грудку, нарезанную кубиком. Сверху положите натёртый на крупной терке сыр и смажьте майонезом. Утрамбуйте.
Place a flat plate on top and turn the container over so that the salad comes out.
Сверху положите плоскую тарелку и переверните контейнер так, чтобы салат вылез из него.
Garnish with fresh herbs if desired.
По желанию украсьте свежей зеленью.