Prepare and measure all ingredients. Boil the water, you will need boiling water.
Подготовьте и отмерьте все ингредиенты. Вскипятите воду, потребуется кипяток.
Mix flour and salt. Pour boiling water, stir, add vegetable oil.
Смешайте муку и соль. Залейте кипятком, размешайте, добавьте растительное масло.
Mix everything until the dough is ready so that it does not stick to your hands.
Смешайте все до готового теста, чтобы не липло к рукам.
Add all the ingredients from the recipe to the minced meat and mix.
В фарш добавьте все ингредиенты из рецепта, перемешайте.
Cut the dough into pieces, roll out each piece in turn.
Тесто разрежьте на части, раскатайте каждую часть по очереди.
Place the minced meat on the rolled out dough. Bring the edges of the dough together and place in a frying pan with butter.
Выложите фарш на раскатанное тесто. Соедините края теста и выложите на сковородку с маслом.
Fry for 5 minutes on each side until golden brown.
Жарить по 5 минут с каждой стороны до золотистой корки.
Can be served as a separate dish. And also with tea or compote.
Можно подавать как самостоятельное блюдо. А также с чаем или компотом.