Prepare and measure all ingredients. Prepare a casserole dish.
Подготовьте и отмерьте все ингредиенты. Подготовьте противень для запеканки.
Peel the potatoes, cut into rings, immerse in water for 30 minutes, then dry them.
Почистите картошку, нарежьте кольцами, погрузите в воду на 30 мин, затем обсушите ее.
Add salt and pepper to taste to sour cream with chopped dill.
В сметану с нарезанным укропом добавьте соль и перец по вкусу.
Grate the cheese.
Натрите сыр на терке.
Place the potatoes on a baking sheet, pour sour cream and spices on top and smooth out. Sprinkle grated cheese on top.
На противень выложите картофель, сверху налейте сметану со специями и разровняйте. Сверху посыпьте тертый сыр.
Bake in the oven at 180˚C for 1 hour.
Запекайте в духовке при 180˚C 1 час.
Place on plates and sprinkle with chopped dill.
Разложите по тарелкам и посыпьте нарезанным укропом.