Prepare and measure all ingredients. Prepare boiling water for brewing funchose.
Подготовьте и отмерьте все ингредиенты. Приготовьте кипяток для заварки фунчозы.
Clean the shrimp
Почистите креветки
Cut the peppers and carrots into strips.
Нарежьте перец и морковку соломкой.
Fry the carrots and peppers in vegetable oil for 5 minutes at maximum stove power.
Обжарьте морковку с перцем на растительном масле в течении 5 минут на максимальной мощности плиты.
Add garlic and shrimp, then spices to taste, fry for another 2 minutes. Vegetables should remain crispy.
Добавьте чеснок и креветки, затем специи по вкусу, жарьте ещё 2 минуты. Овощи должны остаться хрустящими.
Pour hot water over the funchose for 4 minutes.
Залейте фунчозу горячей водой на 4 минуты.
Add funchose to the vegetables with shrimp, pour in soy sauce and fry together for 1 minute.
Добавьте фунчозу к овощам с креветками, залейте соевым соусом и обжарьте вместе 1 минуту.
When serving, sprinkle with sesame seeds. Serve the dish with either regular green tea or a glass of white wine.
При подаче посыпьте кунжутом. Подавайте блюдо как с обычным зелёным чаем, так и с бокалом белого вина.