Prepare your food.
Подготовьте продукты.
In a deep saucepan or saucepan, combine water, salt, sugar and 100 g of butter. Over medium heat, stirring constantly, bring the homogeneous mass to a boil.
В глубокой кастрюле или сотейнике смешайте воду, соль, сахар и 100 г сливочного масла. На среднем огне, постоянно помешивая, доведите однородную массу до кипения.
Add sifted flour to the mixture, mix well, breaking up any lumps, and remove from heat.
Добавьте в смесь просеянную муку, хорошо перемешайте, разбивая комочки, и уберите с огня.
Cool the dough. Add eggs to the saucepan one by one, achieving uniformity, elasticity and gloss. The dough should not be thick.
Тесто остудите. В сотейник поочередно добавьте яйца, добиваясь однородности, эластичности и глянца. Тесто не должно быть густым.
Using a pastry bag, place the dough in small circles on a baking sheet lined with parchment. Bake profiteroles for 30 minutes at 180 ℃.
На противень, застеленный пергаментом, выложите тесто небольшими кружочками с помощью кондитерского пакета. Выпекайте профитроли 30 минут при 180 ℃.
For the cream, place the remaining 100 g of butter, condensed milk, cocoa in a deep plate and mix everything with a mixer.
Для крема в глубокую тарелку выложите оставшиеся 100 г сливочнго масла, сгущенку, какао и смешайте все миксером.
Cut the finished profiteroles in half and brush with chocolate cream.
Готовые профитроли разрежьте пополам и смажьте шоколадным кремом.