Sift flour and baking soda together through a sieve. Soak the eggs in a 3% soda solution and rinse. Melt the butter. Prepare a mixer, a baking sheet with parchment and heat the oven to 170 degrees.
Муку и соду просейте вместе через сито. Яйца замочите в 3%-ном растворе соды и промойте. Сливочное масло растопите. Подготовьте миксер, противень с пергаментом и нагрейте духовку до 170 градусов.
Prepare the dough. Put honey in a saucepan and add spices, bring the mixture to a boil. Then remove from heat and mix with butter, cool. Break the eggs into a bowl and add sugar, beat with a mixer until fluffy. Then carefully pour the butter and honey into the eggs. Next, add flour and soda to the ingredients and knead the dough, then put it in the refrigerator for 8 hours.
Приготовьте тесто. В сотейник положите мед и всыпьте специи, доведите смесь до кипения. Затем снимите с огня и смешайте со сливочным маслом, охладите. В миску разбейте яйца и добавьте сахар, взбейте миксером до пышности. Затем в яйца влейте аккуратно масло с медом. Далее к компонентам всыпьте муку с содой и замесите тесто, затем уберите в холодильник на 8 часов.
Make gingerbread cookies. Roll out the finished dough to a thickness of no more than 0.4 cm. Cut out the cookies using molds, a glass, or do it manually with a knife. Place the prepared cookies on a prepared baking sheet lined with parchment and place in the preheated oven. Bake the products for approximately 15 minutes.
Сделайте пряники. Готовое тесто раскатайте толщиной не более 0,4 см. Вырежьте печенье с помощью форм, стакана или сделайте это вручную ножом. На подготовленный противень с пергаментом разложите подготовленные печенья и поставьте в разогретую духовку. Выпекайте изделия примерно 15 минут.
Cover a large dish with a linen towel, place gingerbread cookies on it, and cool. Serve as dessert.
Большое блюдо покройте льняным полотенцем, выложите на него пряники, остудите. Подайте в качестве десерта.