Chop the margarine with a knife or grind in a blender. Sift flour with starch. Wash and dry chicken eggs. Prepare the mixer. Preheat the oven to 180 degrees, cover a baking sheet with parchment.
Маргарин порубите ножом или измельчите в блендере. Муку просейте с крахмалом. Куриные яйца промойте и просушите. Приготовьте миксер. Разогрейте духовой шкаф до температуры 180 градусов, застелите противень пергаментом.
Make the dough. Place the margarine in a bowl, add flour and cornstarch to it, add baking powder, ground cinnamon and ginger. Then break the eggs. Stir the mass, combine it with honey and sugar. Use a mixer to knead the dough. Form a sausage, wrap it in film and leave in the refrigerator for 60 minutes.
Сделайте тесто. Маргарин выложите в миску, добавьте к нему муку с кукурузным крахмалом, всыпьте разрыхлитель, молотые корицу и имбирь. Затем разбейте яйца. Перемешайте массу, соедините ее с медом и сахаром. Миксером замесите тесто. Сформируйте колбаску, заверните ее в пленку и оставьте в холодильнике на 60 минут.
Cut gingerbread cookies from the dough and bake them. Cut the dough sausage into slices. Then place the slices between sheets of parchment and knead to a thickness of 5 mm. Cut out the figures of men using molds or just a knife, place them on a baking sheet. Bake the gingerbread cookies for approximately 15-20 minutes.
Вырежьте из теста пряники и выпеките их. Колбаску из теста порежьте ломтиками. Затем ломтики разместите между листами пергамента и разомните до толщины 5 мм. Вырежьте фигурки человечков с помощью форм или просто ножом, положите их на противень. Выпекайте пряники приблизительно 15-20 минут.
Place the gingerbread cookies in a wicker basket lined with a towel.
Имбирные пряники выложите в плетеную корзинку, застеленную полотенцем.