Sift the flour through a sieve. Wash the chicken eggs. Remove the butter from the refrigerator in advance; it should be at room temperature. Prepare a mixer, a piping bag and a baking sheet. Preheat the oven to 200 degrees. Soak wooden skewers in water for 10 minutes.
Муку просейте через сито. Куриные яйца вымойте. Сливочное масло заранее достаньте из холодильника, оно должно быть комнатной температуры. Приготовьте миксер, кулинарный мешок и противень. Разогрейте духовку до 200 градусов. Деревянные шпажки замочите в воде на 10 минут.
Prepare the dough. First, combine the melted butter with honey and eggs in a bowl, then gradually add the mixed dry ingredients: sifted flour, granulated sugar, ginger, cocoa powder, baking powder, a pinch of vanillin and chopped orange zest. Knead into an elastic dough.
Приготовьте тесто. Сначала соедините в миске подтаявшее масло с медом и яйцами, затем постепенно введите смешанные сухие ингредиенты: просеянную муку, сахарный песок, имбирь, какао-порошок, разрыхлитель, щепотку ванилина и измельченную апельсиновую цедру. Вымесите эластичное тесто.
Bake gingerbread cookies. Roll out the finished dough to a thickness of 0.5 cm, cut out the desired shapes, insert a wooden skewer into each gingerbread, and place them on a baking sheet. Bake in a preheated oven for 10 minutes.
Испеките пряники. Готовое тесто раскатайте толщиной в 0,5 см, вырежьте нужные фигурки, в каждый пряник вставьте деревянную шпажку, переложите их на противень. Выпекайте в разогретом духовом шкафу 10 минут.
Decorate the gingerbread cookies. Using a mixer, beat the chicken protein with powdered sugar. Add lemon juice and transfer frosting to a piping bag. Using a small nozzle, decorate the products.
Украсьте пряники. Миксером взбейте куриный белок с сахарной пудрой. Добавьте лимонный сок и переложите глазурь в кулинарный мешок. При помощи маленькой насадки оформите изделия.
Decorate the birthday cake with gingerbread just before serving.
Праздничный торт оформите имбирными пряниками непосредственно перед подачей.