Sift the flour through a sieve. Prepare a thin ribbon 2 meters long and a cooking syringe. Preheat the oven to 200 degrees.
Муку просейте через сито. Приготовьте тонкую ленточку длиной 2 метра, кулинарный шприц. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Prepare the dough. Melt the butter in a saucepan, add granulated sugar and liquid honey, heat a little over low heat and leave to cool for 15 minutes. In a bowl, mix the remaining ingredients: sifted flour, baking powder and spices. Combine the dry mixture with the butter-honey mixture, knead into an elastic dough and refrigerate for 1 hour.
Приготовьте тесто. Сливочное масло растопите в сотейнике, добавьте к нему сахарный песок и жидкий мед, немного прогрейте на медленном огне и оставьте на 15 минут охлаждаться. В миске смешайте остальные ингредиенты: просеянную муку, разрыхлитель теста и специи. Соедините сухую смесь с масляно-медовой, замесите эластичное тесто и уберите его в холод на 1 час.
Bake gingerbread cookies. Roll out the dough with a rolling pin to a thickness of 5 mm, cut out the desired shapes with molds. Using a cocktail straw, make a hole in each gingerbread for the ribbon. Bake the figures in a preheated oven for 12 minutes.
Испеките пряники. Раскатайте скалкой тесто до толщины в 5 мм, вырежьте формочками нужные фигуры. При помощи коктейльной трубочки сделайте в каждом прянике дырочку для ленты. Запеките фигурки в разогретой духовке в течение 12 минут.
Decorate the gingerbread cookies. Mix lemon juice with powdered sugar and use a pastry syringe to decorate the cooled gingerbread cookies. Thread a ribbon through each gingerbread and tie it so that the gingerbread can be hung on the tree.
Украсьте пряники. Смешайте сок лимона с сахарной пудрой и при помощи кулинарного шприца украсьте остывшие пряники. В каждый пряник проденьте ленточку и завяжите так, чтобы пряник можно было повесить на елку.
Decorate your Christmas tree with gingerbread.
Украсьте имбирными пряниками новогоднюю елку.