Prepare the necessary products and place them conveniently on your desktop. Remove the butter from the refrigerator in advance; it should be at room temperature. Line a baking sheet with parchment paper. Turn on the oven to 200 degrees.
Подготовьте необходимые продукты, удобно расположите их на рабочем столе. Сливочное масло заранее достаньте из холодильника, оно должно быть комнатной температуры. Противень застелите пергаментной бумагой. Включите духовку на 200 градусов.
Replace the dough. Combine soft butter, 70 g of powdered sugar, honey and egg. Mix well until the dough becomes homogeneous. Separately mix flour, salt, cocoa powder and spices. Pour the liquid mixture into the dry mixture and knead into the dough. It should not stick to your hands. Wrap it in foil and place it in the refrigerator for 30 minutes.
Заместите тесто. Соедините мягкое масло, 70 г сахарной пудры, мед и яйцо. Хорошо перемешайте, чтобы тесто стало однородным. Отдельно смешайте муку, соль, какао-порошок и специи. Влейте жидкую смесь в сухую и заместите тесто. Оно не должно липнуть к рукам. Оберните его фольгой и положите в холодильник на 30 минут.
Shape the cookies and bake them. To do this, pinch off a piece of dough, form a ball about the size of a walnut, and dip it in the remaining powdered sugar. Place the pieces on a baking sheet and flatten them a little. Place them in a preheated oven for 10-15 minutes.
Сформируйте печенье и испеките его. Для этого отщипните кусочек теста, сформируйте шарик размером примерно с грецкий орех, обмакните его в оставшуюся сахарную пудру. Положите заготовки на противень, немного приплюсните их. Поставьте их в разогретую духовку на 10-15 минут.
Gingerbread cookies will look beautiful if you pour them with icing and decorate them with chocolate chips.
Имбирные пряники будут красиво смотреться, если полить их глазурью и задекорировать шоколадной крошкой.