Wash the potatoes and carrots. Place in a saucepan and fill with water. Bring to a boil and cook vegetables until soft. Then cool them, peel and finely chop. Cut the cucumbers the same way. Boil the eggs hard. Cool, peel and cut into cubes. Wash the chicken fillet, cut into small pieces. Wash and dry the onion, chop it finely. Drain the corn and mushrooms and set aside some kernels for garnish. Heat the frying pan.
Помойте картофель и морковь. Положите в кастрюлю и залейте водой. Доведите до кипения и варите овощи до мягкости. Затем остудите их, очистите и мелко нарежьте. Огурцы нарежьте так же. Сварите яйца вкрутую. Охладите и почистите, нарежьте кубиками. Промойте куриное филе, нарежьте небольшими кусочками. Помойте и обсушите лук, мелко его порубите. Слейте жидкость с кукурузы и грибов, отложите немного зерен для украшения. Разогрейте сковороду.
Fry the chicken. Grease a heated frying pan with oil. Season the fillet pieces with salt and pepper and place in a frying pan. Fry over high heat for 3-4 minutes until crust appears. Let cool.
Пожарьте курицу. Смажьте маслом разогретую сковороду. Кусочки филе посолите, поперчите и выложите на сковороду. Жарьте на сильном огне 3-4 минуты до появления корочки. Дайте остыть.
Assemble the salad cake. Line a round pan with cling film. Line the bottom with whole champignons, caps down. Top with chopped green onions. Arrange the carrots, salt, pepper and coat with mayonnaise. Place a layer of chicken, then cucumbers and corn. Spread with sauce. Next, distribute the chopped eggs and mayonnaise. Place the last layer of potatoes with dressing.
Соберите салат-торт. Застелите круглую форму пленкой. Выложите ее дно целыми шампиньонами шляпками вниз. Засыпьте порезанным зеленым луком. Разложите морковь, посолите, поперчите и смажьте майонезом. Уложите слой курицы, затем — огурцов и кукурузы. Намажьте соусом. Далее распределите нарезанные яйца и майонез. Последним слоем положите картофель с заправкой.
Prepare the salad for serving. Cover the finished dish with foil and refrigerate for 7 hours. After this, remove the foil, cover with a large flat dish and carefully turn it over, remove the pan and film.
Подготовьте салат к подаче. Накройте готовое блюдо фольгой и поставьте в холодильник на 7 часов. После этого снимите фольгу, накройте большим плоским блюдом и аккуратно переверните, уберите форму и пленку.
When serving, decorate the salad cake with corn kernels.
При подаче украсьте салат-торт зернами кукурузы.