Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Pour 2 cups of water into a deep saucepan or saucepan, add salt, sugar and butter. Place over medium heat and, stirring constantly, bring the homogeneous mass to a boil.
В глубокую кастрюлю или сотейник налейте 2 стакана воды, добавьте соль, сахар и сливочное масло. Поставьте на средний огонь и, постоянно помешивая, доведите однородную массу до кипения.
Pour the sifted flour into the saucepan, mix well so that there are no lumps, and remove from the heat.
Высыпьте в сотейник просеянную муку, хорошо перемешайте, чтобы не было комочков, и уберите с огня.
Cool the dough. Add eggs to the saucepan one at a time, stirring each time until smooth so that the dough is elastic and glossy. It shouldn't be thick.
Остудите тесто. В сотейник поочередно добавьте яйца, каждый раз перемешивая до однородности, чтобы тесто было эластичным и глянцевым. Оно не должно быть густым.
Transfer the dough into a pastry bag. Place the dough in small circles on a prepared baking sheet lined with parchment. Place the tray with profiteroles in an oven preheated to 180 ℃ and bake for 30 minutes.
Переложите тесто в кондитерский пакет. На подготовленный противень, застеленный пергаментом, выложите тесто небольшими кружочками. Поставьте противень с профитролями в разогретую до 180 ℃ духовку и выпекайте в течение 30 минут.
When the profiteroles are ready, cut them in half and spread with custard.
Когда профитроли будут готовы, разрежьте их пополам и смажьте заварным кремом.