Wash potatoes, carrots and beets and boil until soft. Hard-boil the eggs, cool in cold water and peel off the shells. Wash the pomegranate and remove the seeds for decoration.
Картофель, морковь и свеклу помойте и отварите до мягкости. Яйца сварите вкрутую, остудите в холодной воде и очистите от скорлупы. Помойте гранат и извлеките из него зерна для украшения.
Prepare your ingredients. Grate beets, potatoes and carrots. Cut the ham into cubes. Cut the pickled cucumbers into small cubes. Grate the cheese and eggs on a coarse grater.
Подготовьте ингредиенты. Свеклу, картофель и морковь натрите на терке. Ветчину нарежьте кубиками. Соленые огурцы нарежьте мелкими кубиками. Сыр и яйца натрите на крупной терке.
Prepare a salad cake. Place the ingredients in layers on a wide dish, coat each layer with mayonnaise and add salt as desired. Place potatoes as the first layer, then pickles, ham, eggs, grated cheese, carrots and beets as the last layer.
Приготовьте торт-салат. Выкладывайте на широкое блюдо ингредиенты слоями, каждый слой промазывайте майонезом и солите по желанию. Первым слоем положите картофель, затем соленые огурцы, ветчину, яйца, тертый сыр, морковь и последним слоем выложите свеклу.
Scatter the pomegranate seeds evenly over the beets.
Разложите равномерно зерна граната поверх свеклы.