Wash and boil potatoes and carrots. Hard-boil the eggs, cool with cold water and peel off the shells. Rinse the cabbage well and let dry on paper towels. Chop the walnuts using a rolling pin or knife.
Картофель и морковь промойте и отварите. Яйца сварите вкрутую, остудите холодной водой и очистите от скорлупы. Капусту хорошо промойте и дайте высохнуть на бумажных полотенцах. Грецкие орехи измельчите с помощью скалки или ножа.
Prepare your ingredients. Peel the potatoes and carrots. Cut the vegetables into cubes. Separate the whites from the yolks of the eggs and grate them separately. Cut the cabbage into thin strips.
Подготовьте ингредиенты. Картофель и морковь очистите от кожуры. Нарежьте овощи кубиками. У яиц отделите белки от желтков и натрите отдельно на терке. Капусту нарежьте тонкими полосками.
Prepare a salad cake. Place the salad on a plate in layers, grease each layer with mayonnaise. Place potatoes in the first layer, then carrots, then add yolks, cabbage, and whites.
Приготовьте салат-торт. Выложите на блюдо салат слоями, каждый слой смазывайте майонезом. Первым слоем выложите картофель, затем морковь, потом положите желтки, капусту, белки.
Before serving, cut the salad cake into pieces and sprinkle each with a handful of walnuts.
Перед подачей разрежьте салат-торт на кусочки и посыпьте каждый горсткой грецких орехов.