Wash and boil potatoes, carrots and beets, cool and peel. Hard-boil the eggs, cool in cold water and peel off the shells.
Картофель, морковь и свеклу помойте и отварите, остудите и почистите. Яйца сварите вкрутую, остудите в холодной воде и очистите от скорлупы.
Prepare your ingredients. Grate potatoes, carrots and beets. Grate the eggs separately. Cut the pickled cucumbers into small cubes.
Подготовьте ингредиенты. Натрите на терке картофель, морковь и свеклу. Яйца натрите на терке отдельно. Соленые огурцы нарежьте небольшими кубиками.
Prepare the salad. Place the ingredients on a dish in layers, brushing each layer with sour cream. Place potatoes in the first layer, salt and pepper, then add carrots, eggs, pickles and beets.
Приготовьте салат. Выложите ингредиенты на блюдо слоями, смазывая каждый слой сметаной. Первым слоем выложите картофель, посолите и поперчите, затем положите морковь, яйца, соленые огурцы и свеклу.
Before serving, sprinkle the salad cake with crushed walnuts.
Перед подачей посыпьте салат-торт дроблеными грецкими орехами.