Peel the onions and rinse. Wash the carrots and boil until soft. Open the canned pink salmon and drain the liquid. Hard-boil the eggs, cool with cold water, and peel off the shells.
Очистите репчатый лук от шелухи, ополосните. Морковь помойте и отварите до мягкости. Консервы с горбушей откройте и слейте жидкость. Яйца сварите вкрутую и остудите холодной водой, очистите от скорлупы.
Grind the ingredients. Finely chop the onion. Grate the carrots on a medium grater and add salt. Also grate the eggs. Place pink salmon in a separate bowl, remove seeds and mash. Grate the cheese on a coarse grater.
Измельчите ингредиенты. Репчатый лук мелко нарежьте. Морковь натрите на средней терке и посолите. Яйца также натрите на терке. Горбушу выложите в отдельную миску, очистите от косточек и разомните. Натрите на крупной терке сыр.
Prepare a salad cake. Take the first waffle cake and spread a thin layer of mayonnaise on it. Place half the volume of fish and onions on it. Place the next cake layer, brush with mayonnaise and add half of the carrots. Place the crust, brush with mayonnaise and add grated eggs. Cover them with the next cake layer, brush with mayonnaise and lay out the remaining fish and onions. Place the crust and the remaining carrots on top, then place the cheese on the next crust, greased with mayonnaise.
Приготовьте салат-торт. Возьмите первый вафельный корж и смажьте его майонезом тонким слоем. Выложите на него по половине объема рыбы и лука. Выложите следующий корж, смажьте майонезом и положите половину моркови. Положите корж, смажьте майонезом и положите натертые яйца. Закройте их следующим коржом, смажьте майонезом и выложите оставшуюся рыбу с луком. Сверху выложите корж и остатки моркови, затем на следующий корж, смазанный майонезом, выложите сыр.
Serve this salad cake chilled almost immediately after preparation.
Подавайте такой салат-торт охлажденным практически сразу после приготовления.