Thaw and cook turkey fillet in salted water. Wash eggs and lettuce leaves. For serving, wash and finely chop the dill.
Разморозьте и сварите в подсоленной воде филе индейки. Помойте яйца и салатные листья. Укроп для подачи помойте и мелко нарежьте.
Prepare the cakes. Separate the whites from 5 eggs and beat in 2 whole eggs. Beat the mixture well, add salt and pepper. Heat olive oil in a frying pan and fry the cakes for 1-2 minutes on each side. Then let them cool.
Приготовьте коржи. Отделите от 5 яиц белки и вбейте к ним 2 яйца целиком. Хорошо взбейте массу, посолите и поперчите. Разогрейте на сковороде оливковое масло и поджарьте коржи по 1-2 минуте с каждой стороны. Затем дайте им остыть.
Prepare the filling. Grind the cottage cheese through a sieve, add sour cream, salt and pepper and mix well. Separately, finely chop the turkey meat.
Приготовьте начинку. Перетрите творог через сито, добавьте сметану, посолите, поперчите и хорошо перемешайте. Отдельно мелко нарежьте мясо индейки.
Prepare the salad. Fry the pancake crust with the curd filling, lay out the chopped meat and cover with a lettuce leaf. Next, lay out the remaining cakes, doing the same. Then place the salad dish in the refrigerator for 2 hours.
Приготовьте салат. Смажьте блинчик-корж творожной начинкой, выложите нарезанное мясо и прикройте листом салата. Далее выкладывайте оставшиеся коржи, проделывая то же самое. Затем поставьте блюдо с салатом в холодильник на 2 часа.
Sprinkle the cake-shaped salad with finely chopped dill.
Посыпьте салат в форме торта мелко рубленным укропом.