Soak the dried apricots in water at room temperature for 30 minutes, then rinse well. Defrost, cook in salted water and cool the chicken fillet. Wash, boil, cool and peel the eggs. Wash and dry the green onions, dill and cilantro. Finely chop the cilantro. Prepare a large flat dish.
Замочите курагу в воде комнатной температуры на 30 минут, затем хорошо промойте. Разморозьте, сварите в подсоленной воде и остудите куриное филе. Помойте, сварите, остудите и очистите яйца. Помойте и обсушите зеленый лук, укроп и кинзу. Кинзу мелко порубите. Подготовьте большое плоское блюдо.
Prepare your ingredients. Cut the dried apricots and chicken into strips. Separate the eggs into whites and yolks. Grate the whites, yolks and cheese on a medium grater. Chop green onions and dill.
Подготовьте ингредиенты. Порежьте курагу и курицу соломкой. Разделите яйца на белки и желтки. Натрите на средней терке белки, желтки и сыр. Нашинкуйте зеленый лук и укроп.
Prepare the salad. Place the mushrooms in the middle of the dish, caps down. Place chopped greens around and grated yolks in the next circle. Next, lay out layers of salad in the following sequence: a layer of proteins, dried apricots, chicken and cheese, tightly covering each layer with mayonnaise. Cover the salad with a dish of the same size, turn the salad over and refrigerate for 2 hours.
Приготовьте салат. Выложите в середину блюда шампиньоны шляпками вниз. Вокруг разложите нашинкованную зелень и следующим кругом — тертые желтки. Далее выкладывайте слои салата в следующей последовательности: слой белков, кураги, курицы и сыра, плотно покрывая каждый слой майонезом. Накройте салат блюдом такого же размера, переверните салат и поставьте его в холодильник на 2 часа.
Before serving, sprinkle the salad with finely chopped cilantro.
Перед подачей посыпьте салат мелко рубленной кинзой.