Wash potatoes, beets, carrots. Wash the greens and chop finely. Grate the cucumbers and cheese separately on a medium grater. Wash the chicken eggs.
Картофель, свеклу, морковь помойте. Зелень помойте и мелко порубите. Огурцы и сыр натрите на средней терке по отдельности. Вымойте куриные яйца.
Prepare the vegetables. Boil carrots, beets and potatoes in their skins in salted water until tender, 20-25 minutes. Peel and grate on a medium grater.
Подготовьте овощи. Морковь, свеклу и картофель отварите в кожуре в подсоленной воде до готовности 20-25 минут. Почистите и натрите на средней терке.
Boil the eggs. Place the eggs in a saucepan with water and place on the fire. Bring to a boil and simmer for 10 minutes. Cool under running cold water. Peel and finely chop.
Сварите яйца. Яйца, залитые в кастрюльке водой, поставьте на огонь. Доведите до кипения и варите 10 минут вкрутую. Остудите под струей холодной воды. Почистите и мелко покрошите.
Assemble the waffle cake salad. Layer in layers: first waffle cake, mayonnaise, potatoes, mayonnaise. Next - the second cake layer, mayonnaise, cucumbers, mayonnaise. Then the third cake layer, mayonnaise, beets, mayonnaise. After that - the fourth waffle, mayonnaise, eggs, salt, pepper, mayonnaise. Place the fifth waffle, mayonnaise, cheese, mayonnaise and the sixth cake layer. Lubricate it generously with mayonnaise. Use greenery to frame the top. Place grated carrots in the middle.
Соберите вафельный торт-салат. Выложите слоями: первый вафельный корж, майонез, картофель, майонез. Далее — второй корж, майонез, огурцы, майонез. Затем третий корж, майонез, свеклу, майонез. После — четвертую вафлю, майонез, яйца, соль, перец, майонез. Положите пятую вафлю, майонез, сыр, майонез и шестой корж. Обильно смажьте его майонезом. Сверху с помощью зелени сделайте обрамление. В середину выложите тертую морковь.
Let the waffle cake-salad sit for 1 hour and serve.
Дайте вафельному торту-салату настояться в течение 1 часа и подавайте к столу.