Wash the zucchini, peel and grate. Peel the garlic clove, wash it, pass it through a press and mix with mayonnaise. Wash the green onions and dill, dry and chop. Wash the tomatoes and cut into thin slices. Grate the cheese.
Кабачки вымойте, очистите и натрите на терке. Зубчик чеснока почистите, вымойте, пропустите через пресс и перемешайте с майонезом. Зеленый лук и укроп вымойте, обсушите и нашинкуйте. Помидоры вымойте и нарежьте тонкими кружочками. Сыр натрите на терке.
Make the zucchini dough. To do this, take a deep bowl and put grated zucchini, chopped herbs, eggs, salt and pepper into it. Stir and add flour. You should get a thick dough.
Сделайте тесто из кабачков. Для этого возьмите глубокую миску и положите в нее натертые кабачки, рубленую зелень, яйца, соль и перец. Перемешайте и добавьте муку. Должно получиться густое тесто.
Fry the zucchini pancakes. To do this, put the frying pan on the fire, heat the vegetable oil and spread the zucchini dough in a thin layer. Flatten and fry on both sides until done.
Пожарьте кабачковые блины. Для этого сковороду поставьте на огонь, разогрейте растительное масло и выложите тонким слоем кабачковое тесто. Разровняйте и обжарьте с двух сторон до готовности.
Assemble the zucchini cake. Place the first zucchini pancake on a flat plate and brush with garlic mayonnaise. Place tomato slices on top and sprinkle with herbs and cheese. Place all the zucchini pancakes in this manner. Lubricate the top with mayonnaise and put it in the refrigerator for soaking.
Соберите кабачковый торт. На плоскую тарелку положите первый кабачковый блин и смажьте майонезом с чесноком. Сверху разложите кружочки помидоров и посыпьте зеленью и сыром. Таким образом уложите все кабачковые блины. Верхушку смажьте майонезом и уберите в холодильник на пропитку.
Sprinkle layered salad cake with grated cheese before serving.
Слоеный салат-торт перед подачей присыпьте тертым сыром.