Wash and boil the chicken fillet. Wash and hard boil the eggs, then cool and peel. Wash the mushrooms and remove any dirt. Peel the carrots, then rinse. Wash and dry the dill and basil. Peel the garlic. Prepare a baking sheet and preheat the oven to 200 degrees.
Куриное филе промойте и отварите. Яйца промойте и отварите вкрутую, затем остудите и очистите. Грибы помойте и удалите загрязнения. Морковь очистите от кожуры, затем промойте. Укроп и базилик помойте и просушите. Чеснок очистите от шелухи. Подготовьте противень и прогрейте духовку до 200 градусов.
Make Korean carrots. Cut the carrots into strips. Grind the garlic using a press. Combine spices, salt, garlic and vinegar in a bowl, then stir. Heat the oil in a frying pan. Place carrots in a bowl, add spices and pour hot oil. Leave to brew for 2 hours.
Сделайте корейскую морковь. Морковь нарежьте соломкой. Чеснок измельчите с помощью пресса. В миске соедините специи, соль, чеснок и уксус, затем перемешайте. В сковородке прогрейте масло. В миску положите морковь, добавьте специи и залейте горячим маслом. Оставьте на 2 часа настояться.
Prepare the champignons. Combine whole champignons, half the volume of salt and ground black pepper, mustard and 2 tbsp. l. mayonnaise, stir to distribute evenly. Place the champignons on a baking sheet and place in the oven for 30 minutes.
Подготовьте шампиньоны. Соедините целые шампиньоны, половину объема соли и черного молотого перца, горчицу и 2 ст. л. майонеза, перемешайте для равномерного распределения. Выложите шампиньоны на противень и поставьте в духовку на 30 минут.
Chop the ingredients. Cut the fillet into cubes, cut the eggs into small cubes 0.5x0.5 cm. Grind the cheese on a coarse grater. Finely chop the dill.
Нарежьте ингредиенты. Филе нарежьте брусочками, яйца порежьте мелкими кубиками 0,5х0,5 см. Сыр измельчите на крупной терке. Укроп мелко нарежьте.
Prepare the salad. Take a mold and line the bottom and sides with cling film. Place the champignons with the caps down in the first layer and cover them with dill. Spread with mayonnaise. Then lay out the chicken meat, sprinkle it with salt and pepper, and add the eggs. Lubricate with mayonnaise. Then add Korean carrots and cheese.
Приготовьте салат. Возьмите форму и выложите ее дно и бока пищевой пленкой. Первым слоем разместите шампиньоны шляпками вниз и засыпьте их укропом. Промажьте майонезом. Затем разложите куриное мясо, посыпьте его солью и перцем, уложите яйца. Смажьте майонезом. Потом положите морковь по-корейски и сыр.
Place the salad upside down on a plate. Garnish with basil leaves.
Салат выложите на тарелку вверх дном. Украсьте листьями базилика.