Rinse the chicken fillet, place in boiling salted water and cook over moderate heat for about 30 minutes. Then cool and cut the meat into cubes. Boil potatoes and carrots in their skins, peel and grate the vegetables on a coarse grater into different containers. Boil the eggs hard, drain the boiling water and pour cold water over the eggs so that the shells separate better.
Куриное филе промойте, опустите в кипящую подсоленную воду и варите на умеренном огне примерно 30 минут. Затем остудите и нарежьте мясо кубиками. Картофель и морковь отварите в кожуре, очистите и натрите овощи на крупной терке в разные емкости. Яйца отварите вкрутую, кипяток слейте и залейте яйца холодной водой, чтобы скорлупа отделилась лучше.
Prepare your ingredients. Peel and grate the eggs on a coarse grater. Also grate the cheese into a separate bowl. Peel the onion and chop it.
Подготовьте ингредиенты. Очистите и натрите яйца на крупной терке. Сыр также натрите в отдельную миску. Лук очистите от шелухи и измельчите.
Start adding layers. Place the salad in a heap on a flat dish. The first two layers are half carrots and half grated cheese, then half an egg, mayonnaise, half potatoes, salt and mayonnaise again. Layer the chicken, onions and marinated mushrooms, reserving a few mushrooms for serving.
Начните выкладывать слои. На плоское блюдо выложите салат в виде горки. Первые два слоя — половина моркови и половина тертого сыра, следом половина яйца, майонез, половина картофеля, соль и вновь майонез. Распределите слоями куриное мясо, лук и маринованные грибы, отложив несколько опят для подачи.
Form a salad. Place the remaining half of the potatoes, apply a mayonnaise mesh, distribute the rest of the eggs, cheese and brush with mayonnaise. Sprinkle the carrots into the dish in a nice, even layer. It is advisable to let the snack brew for 40 minutes in the refrigerator under cling film.
Сформируйте салат. Выложите оставшуюся половину картофеля, нанесите майонезную сеточку, распределите остаток яиц, сыра и смажьте майонезом. Красивым ровным слоем посыпьте морковью блюдо. Желательно дать настояться закуске 40 минут в холодильнике под пищевой пленкой.
Remove the salad from the refrigerator and garnish with a few mushrooms that you set aside.
Достаньте салат из холодильника и украсьте несколькими грибами, отложенными заранее.