Prepare the ingredients for the Mushroom Glade salad. Boil potatoes, carrots and chicken eggs in advance. Rinse the greens and chop finely. Cut the smoked chicken into small cubes. Chop the cucumbers. Finely chop the eggs. Grate the cheese and carrots on a medium grater.
Подготовьте продукты для салата «Грибная поляна». Заранее отварите картошку, морковь и куриные яйца. Зелень ополосните, мелко нарежьте. Нарежьте мелкими кубиками копченую курицу. Измельчите огурцы. Яйца мелко накрошите. Сыр, морковь натрите на средней терке.
Assemble the Mushroom Glade salad. Grease a deep, flat-bottomed bowl generously with vegetable oil. Place the champignons with the stems facing up. Cover the mushrooms with onions and dill. Lubricate with mayonnaise. Then lay out layers: chicken, mayonnaise, cheese, mayonnaise again. Distribute the eggs and add salt. Lubricate with mayonnaise. Add cucumbers, then add carrots and mayonnaise. Pour in the potatoes and apply mayonnaise liberally. Cover the bowl with a lid and refrigerate for two hours.
Соберите салат «Грибная поляна». Глубокую миску с плоским дном обильно смажьте растительным маслом. Выложите шампиньоны ножками вверх. Засыпьте грибы луком и укропом. Смажьте майонезом. Затем выложите слоями: курицу, майонез, сыр, снова майонез. Распределите яйца, посолите. Смажьте майонезом. Насыпьте огурцы, далее выложите морковь и майонез. Насыпьте картофель, обильно нанесите майонез. Закройте миску крышкой, уберите в холодильник на два часа.
Finish preparing the appetizer. Remove the salad from the refrigerator. Use a knife to run around the edges to make it easier to remove the dish from the bowl. Cover the bowl with a flat dish. Turn the salad over. Trim the sides of the lettuce with a spatula.
Завершите приготовление закуски. Достаньте салат из холодильника. Ножом пройдитесь по краям, чтобы было легче извлекать блюдо из миски. Накройте чашу плоским блюдом. Переверните салат. Подровняйте бока салата лопаткой.
Serve the Mushroom Glade salad with smoked chicken slightly chilled.
Подавайте салат «Грибная поляна» с копченой курицей к столу в слегка охлажденном виде.