Prepare the ingredients for the Mushroom Glade salad. Wash the potatoes. Rinse the greens and chop finely. Chop the cucumbers into small cubes.
Подготовьте продукты для салата «Грибная поляна». Картофель помойте. Зелень ополосните, мелко порубите. Огурцы покрошите мелкими кубиками.
Prepare the boiled ingredients. Pour water into a saucepan over unpeeled potatoes and add salt. After the water boils, cook over medium heat for 20-25 minutes. When the potatoes are cooked, peel the tuber and cut into small cubes. Boil the eggs hard. This will take 8-10 minutes. Peel and chop.
Подготовьте отварные ингредиенты. Неочищенный картофель залейте водой в кастрюле, добавьте соль. После того, как вода закипит, варите на среднем огне 20-25 минут. Когда картофель сварится, клубень почистите, нарежьте мелкими кубиками. Яйца сварите вкрутую. На это потребуется 8-10 минут. Почистите, измельчите.
Prepare the meat. Place the chicken in a saucepan and add salt. Cook until fully cooked, skimming off the foam, 25-30 minutes. Cool and chop finely.
Подготовьте мясо. Курицу выложите в кастрюлю, посолите. Варите до полной готовности, снимая пену, 25-30 минут. Остудите и мелко нарежьте.
Make the Mushroom Glade salad. Place cucumber in the socket, then egg, mayonnaise. Next - chicken, mushrooms, potatoes, mayonnaise. Place plenty of greens on top of the “clearing”.
Сделайте салат «Грибная поляна». В розетку выложите огурец, затем яйцо, майонез. Далее — курицу, грибы, картофель, майонез. Сверху на «полянку» обильно выложите зелень.
Let the Mushroom Glade salad soak in the mayonnaise and serve.
Дайте салату «Грибная поляна» пропитаться майонезом и подавайте к столу.